נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
צעד קטן לאדם, צעד גדול לתעשיות המזון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1997
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
רוזנטל, יונל
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עח (חוב' א), עמ' 53-52
הערות לעורכים:
space flight
טכנולוגיה של מזון
תזונה
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
55130
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
25/05/2021 09:39
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח זמי מלונים בעלי ערך תזונתי גבוה לתעשיית המזון המוכן
דוח מחקר
קראו עוד
Optimization of post harvest storage conditions to maintain fruit quality and health maintaining qualities of grapefruit
דוח מחקר
קראו עוד
תזונה ירוקה
מסמך מורשת
קראו עוד
Nutritive and baking properties of carob germ flour
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
צעד קטן לאדם, צעד גדול לתעשיות המזון
כרך עח (חוב' א), עמ' 53-52
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם