נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור איכות מנגו מאוחסן ע"י שילוב של הברשה חמה ומווסתי צמיחה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פרוסקי, דב
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אקרמן, מרים
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פסיס, עדנה
;
.
קובילר, אילנה
;
.
שלום, יבין
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2001
מספר תוכנית :
402-0266-01
קישור לפרסום :
שיפור איכות מנגו מאוחסן ע"י שילוב של הברשה חמה ומווסתי צמיחה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מטעים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אלטרנריה
הברשה חמה
וסתי צמיחה
מנגו
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1084
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:35
אולי יעניין אותך גם
הפחתת השימוש בחומרי הדברה ושיפור כושר האחסון של פירות מנגו לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
Effect of hot water brushing, prochloraz treatment and waxing on the incidence of black spot decay caused by Alternaria alternata in mango fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
טיפולי מטע לשיפור איכות פרי המנגו לאחר קטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
הטיפול בפרי המנגו - מתחיל במטע!
מסמך מורשת
קראו עוד
אלטרנריה בפירות מנגו קטופים
מסמך מורשת
קראו עוד
הערכת נגיעות רדומה כבסיס לקביעת שיעור הריקבון בפירות מנגו שבאחסנה
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור איכות מנגו מאוחסן ע"י שילוב של הברשה חמה ומווסתי צמיחה
402-0266-01
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם