נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שומר, אילן
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
יפרמוב, טטיאנה
;
.
רודוב, ויקטור
;
.
חוקרים נוספים :
נאורי, חמוטל; זיו, גדעון; גרינברג, אמנון; לוצקי, בלה; לוי, סילבי
שנה:
2001
מספר תוכנית :
416-0436-01
קישור לפרסום :
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
הקפאה
חיי מדף
מג'הול
קפיאה
תמר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
1167
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:36
אולי יעניין אותך גם
חקר גורמי השלפוח בפירות תמר
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
דוח מחקר
קראו עוד
איכות תירס מתוק כמוצר תעשייתי לייצוא ולטיפוח
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח מערך טכנולוגי לשיפור איכות תמר מזן מג'הול ליצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אבטחת איכות פרי תמר מג'הול עסיסי על ידי שימור בהקפאה
דוח מחקר
קראו עוד
אבטחת איכות פרי תמר מג'הול עסיסי על ידי שימור בהקפאה
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
נאורי, חמוטל; זיו, גדעון; גרינברג, אמנון; לוצקי, בלה; לוי, סילבי
416-0436-01
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם