שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
זיהוי גנים להעלאת תכולת סוכרים ושיפור הטעם של פרי הפלפל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פארן, אילן
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
בורובסקי, ילנה
;
.
שפר, ארתור
;
.
חוקרים נוספים :
גמליאל, בני
שנה:
2005
מספר תוכנית :
261-0433-05
קישור לפרסום :
זיהוי גנים להעלאת תכולת סוכרים ושיפור הטעם של פרי הפלפל
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בתי צמיחה
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ביוכימיה
בתי צמיחה
טעם
מיפוי גנטי
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
16764
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:02
אולי יעניין אותך גם
מיפוי וזיהוי גנים בתכניות טיפוח בדלועיים
דוח מחקר
קראו עוד
יצירת אוכלוסיית קווים איזוגניים של פלפל למיפוי יעיל של גנים המבקרים את הגידול בבתי-צמיחה
דוח מחקר
קראו עוד
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים וייחודיים
דוח מחקר
קראו עוד
מיפוי גנים לעמידות למחלות בפלפל בעזרת סמנים מולקולריים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטה יעילה להתמרה גנטית בקווי טיפוח של פלפל
דוח מחקר
קראו עוד
הבקרה הגנטית המולקולרית והביוכימית של טעם הפרי בפלפל
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
זיהוי גנים להעלאת תכולת סוכרים ושיפור הטעם של פרי הפלפל
גמליאל, בני
261-0433-05
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם