נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חמצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
Reducing the damage caused by free radicals to milk
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
חוקר ראשי :
חוקר משני :
מרין, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
לייטנר, גבריאל
שנה:
2005
מספר תוכנית :
354-0156-05
קישור לפרסום :
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חמצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בעלי חיים
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
בעלי חיים
בקר
חלב
חמצון
צאן
רדיקלים חופשיים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
16802
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:02
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חימצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
דוח מחקר
קראו עוד
Haemoglobin and myoglobin as inhibitors of hydroxyl radical generation in a model system of "iron redox" cycle
פרסום מדעי
קראו עוד
Photochemistry of pyrimidine bases as studied by E.S.R. And spin-trapping
פרסום מדעי
קראו עוד
The generation of ferryl or hydroxyl radicals during interaction of hemeproteins with hydrogen peroxide. - (from: Basic life sciences)
פרסום מדעי
קראו עוד
Involvement of reactive oxygen species and antioxidative processes in the disease caused by B. cinerea on bean leaves and in its biological control by means of Trichoderma harzianum T39
פרסום מדעי
קראו עוד
Antioxidants
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חמצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
Reducing the damage caused by free radicals to milk
לייטנר, גבריאל
354-0156-05
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם