נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
Quality of beef marketed in Israel
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
וינברג, צבי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
חוקרים נוספים :
רוזן, מאורי
שנה:
2006
מספר תוכנית :
421-0002-06
קישור לפרסום :
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
בקר לבשר (תחום)
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בקר לבשר
בשר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
16888
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:03
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
Quality of beef marketed in Israel
רוזן, מאורי
421-0002-06
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם