נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
אלמן, ענת
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רינדנר, מרים
;
.
שחק, יוספה
;
.
חוקרים נוספים :
סופר, מירון, יחזקאל, חנה
שנה:
2010
מספר תוכנית :
430-0184
קישור לפרסום :
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
הצללה
זנים (בוטניקה)
טיפול לאחר הקטיף
יצוא
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17080
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
"מאיר" - פלפל לייצוא, עמיד לווירוס Y של תפוא"ד (PVY)
מסמך מורשת
קראו עוד
הנחיות והמלצות לטיפול בפרי פלפל קטוף ליצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
סופר, מירון, יחזקאל, חנה
430-0184
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם