נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
אלמן, ענת
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רינדנר, מרים
;
.
שחק, יוספה
;
.
חוקרים נוספים :
סופר, מירון, יחזקאל, חנה
שנה:
2010
מספר תוכנית :
430-0184
קישור לפרסום :
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17080
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 15:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 20:07
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
סופר, מירון, יחזקאל, חנה
430-0184
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר