שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
בחינת שילוב של שיטות אל הרס לזיהוי בגרות ואיכות בפלפלים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שמילוביץ', זאב
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אגוזי, חיים
;
.
אוסטרובסקי, ויאצ'סלב
;
.
אלחנתי, ויקטור
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
הופמן, אהרון
;
.
מזרח, עמוס
;
.
פליק, אלעזר
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2012
מספר תוכנית :
458-0517
קישור לפרסום :
בחינת שילוב של שיטות אל הרס לזיהוי בגרות ואיכות בפלפלים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
הבשלה
הנדסה חקלאית
פלפל
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17088
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
השפעת ABA על הבשלה, איכות הפרי ועמידותו לאחר הבציר בענבי מאכל
דוח מחקר
קראו עוד
Unravelling the mode of action of ripening-specific MADS-box genes for development of tools to improve banana fruit shelf-life and quality
דוח מחקר
קראו עוד
Elucidating the Ripening Signaling Pathway in Banana for Improved Fruit Quality, Shelf-life and Food Security
דוח מחקר
קראו עוד
A short hot water treatment inhibits ripening-related enzyme activities in sweet pepper during storage and marketing simulation
פרסום מדעי
קראו עוד
קטיף שמוטי חדיר ע"י תלישה בידיים (1971/72)
פרסום מקצועי
קראו עוד
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
בחינת שילוב של שיטות אל הרס לזיהוי בגרות ואיכות בפלפלים
458-0517
בחינת שילוב של שיטות אל הרס לזיהוי בגרות ואיכות בפלפלים
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם