שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
דביר, אורית
;
.
מאיר, שמעון
;
.
פליק, אלעזר
;
.
חוקרים נוספים :
ריוב, יוסי
שנה:
2007
מספר תוכנית :
430-0052
קישור לפרסום :
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי הצמח
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
אתילן
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
עגבנייה שרי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17098
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
Effects of 1-methylcyclopropene on stone fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
הבחלת פירות משמש לאחר הקטיף בעזרת אתילן ו-TP-2,4,5
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת שיטות שונות של דינוג על הבחלת פרי-הדר בעזרת אתילן
מסמך מורשת
קראו עוד
1-MCP in post-harvest: Physiological mechanisms of action and applications
פרסום מדעי
קראו עוד
Application of 1-methylcyclopropene to prevent spoilage
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
ריוב, יוסי
430-0052
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם