נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הכנה על צימוח, הבשלה ואיכות יין בזנים מרלו וקברנה סוביניון
חוקר ראשי :
אור, אתי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אוגרודוביץ', עליזה
;
.
לביא, שמעון
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2008
מספר תוכנית :
203-0627
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי הצמח
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
גפן / ענבים
הבשלה
הרכבה
זנים (בוטניקה)
צמיחה (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17128
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
השפעת הכנה על צימוח, הבשלה ואיכות יין בזנים מרלו וקברנה סוביניון
203-0627
השפעת הכנה על צימוח, הבשלה ואיכות יין בזנים מרלו וקברנה סוביניון
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם