נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור האיכות המיקרוביאלית של ירקות עלים מעובדים חלקית
חוקר ראשי :
סלע, שלמה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
ברנשטיין, נירית
;
.
וינוקור, יעקב
;
.
חורב, בתיה
;
.
פינטו, רבקה
;
.
קניגסבוך, דוד
;
.
רודוב, ויקטור
;
.
חוקרים נוספים :
ירון, סימה
שנה:
2011
מספר תוכנית :
421-0177
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
מיקרוביולוגיה של מזון
סלמונלה
פטרוזיליה
ריחן (בזיליקום)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17137
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:07
דוח מחקר
שיפור האיכות המיקרוביאלית של ירקות עלים מעובדים חלקית
ירון, סימה
421-0177
שיפור האיכות המיקרוביאלית של ירקות עלים מעובדים חלקית
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם