נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת ABA על הבשלה, איכות הפרי ועמידותו לאחר הבציר בענבי מאכל
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אור, אתי
;
.
אורן-שמיר, מיכל
;
.
וינוקור, יעקב
;
.
צדקה, אבי
;
.
חוקרים נוספים :
רבן, אייל, סריג, פנחס
שנה:
2014
מספר תוכנית :
430-0432
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
גפן / ענבים
הבשלה
הורמונים צמחיים
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17238
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
דוח מחקר
השפעת ABA על הבשלה, איכות הפרי ועמידותו לאחר הבציר בענבי מאכל
רבן, אייל, סריג, פנחס
430-0432
השפעת ABA על הבשלה, איכות הפרי ועמידותו לאחר הבציר בענבי מאכל
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם