חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
חוקר ראשי :
שפר, ארתור
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
יסלזון, ילנה
;
.
פטרייקוב, מרינה
;
.
שן, שמואל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2012
מספר תוכנית :
261-0777
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
צמח היי-טק
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
גנטיקה
טעם
עגבנייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17340
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
261-0777
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
נגישות
menu      
אולי יעניין אותך גם