נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שפר, ארתור
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
יסלזון, ילנה
;
.
פטרייקוב, מרינה
;
.
שן, שמואל
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2012
מספר תוכנית :
261-0777
קישור לפרסום :
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
צמח היי-טק
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
גנטיקה
טעם
עגבנייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17340
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
פיתוח עגבניות בעלות כמ"מ גבוה על ידי תכוונה ביוכימית של הצטברות עמילן בפרי הצעיר
דוח מחקר
קראו עוד
צבירת חומצות אורגניות בפרי מלון מתוק כאסטרטגיה לפיתוח טיפוסים חדשים של מלונים איכותיים וייחודיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור איכות פירות דלועיים בעזרת לימוד המטבוליזם של אגירת עמילן בפרי
דוח מחקר
קראו עוד
Biochemistry of sugar accumulation in melons as related to the genetic improvement of fruit quality
פרסום מדעי
קראו עוד
שילוב גנטיקה וגנומיקה ללימוד QTL בעגבניה
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור תכולת סוכר במילון: זיהוי גנים עיקריים הקובעים את יכולת צבירת הסוכר
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
261-0777
שיפור טעם הפרי ע"י אגירת חומצות בעגבנייה
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם