שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פורת, רון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
קנוניץ', שוקי
שנה:
2013
מספר תוכנית :
430-0368
קישור לפרסום :
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
הדרים
הרכבה
זנים (בוטניקה)
טעם
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17349
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
דוח מחקר
קראו עוד
פרחי-מאכל: פיתוח ידע בסיסי לגידול ולהארכת חיי-מדף, המאפשר ייצור ויצוא במשך כל השנה
דוח מחקר
קראו עוד
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחים ארומטיים כמקורות פוטנציאליים לסמיוכימיקלים כירליים טבעיים לשימוש בטעם וריח
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
קנוניץ', שוקי
430-0368
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם