שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
נזקי חום בפלפל, השפעתם על איכות הפרי, ערכו התזונתי ומציאת דרכים להתמודדות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
יסעור, חגי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
פליק, אלעזר
;
.
חוקרים נוספים :
יחזקאל אלון, חנה; כהן, שבתאי (מו"פ דרום); בית-ינאי, אלי; אלקינד, יונתן
שנה:
2014
מספר תוכנית :
261-0907
קישור לפרסום :
נזקי חום בפלפל, השפעתם על איכות הפרי, ערכו התזונתי ומציאת דרכים להתמודדות
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי הצמח השלם
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
בשור
חיי מדף
טמפרטורה
מחלות ופגעים בצמחים
עקת חום
פלפל
שיטות ופעולות בגידול צמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17385
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
Improvement of the postharvest keeping quality and colour development of bell pepper (cv. 'Maor') by packaging with polyethylene bags at a reduced temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
Stem scar - Major pathway for quality changes in tomato fruit stored at different temperatures
פרסום מדעי
קראו עוד
Total antioxidant activity (TAA) of bell pepper during prolonged storage on low temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בהרכב דופן התא בעקבות טיפול חום לפני אחסון בתפוחי עץ
פרסום מדעי
קראו עוד
בחינת מעורבות חלבוני עקת חום במנגנון המניעה של נזקי טמפרטורות לילה נמוכות בפלפל על ידי העלאת טמפרטורת היום
פרסום מדעי
קראו עוד
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
נזקי חום בפלפל, השפעתם על איכות הפרי, ערכו התזונתי ומציאת דרכים להתמודדות
יחזקאל אלון, חנה; כהן, שבתאי (מו"פ דרום); בית-ינאי, אלי; אלקינד, יונתן
261-0907
נזקי חום בפלפל, השפעתם על איכות הפרי, ערכו התזונתי ומציאת דרכים להתמודדות
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם