נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
גל, שגיא
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רביד, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2007
מספר תוכנית :
430-0048
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי הצמח
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אתילן
גליה
הבשלה
הזדקנות
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17396
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
430-0048
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם