נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
גל, שגיא
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רביד, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2007
מספר תוכנית :
430-0048
קישור לפרסום :
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי הצמח
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אתילן
גליה
הבשלה
הזדקנות
טעם
מלון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17396
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:08
אולי יעניין אותך גם
לימוד הבסיס לפעולת המעכב MCP-1 כמעודד ייצור אתילן אנדוגני בירקות עליים [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
Influence of different concentrations of 1-methylcyclopropene and times of exposure on the quality of 'Galia'-type melon harvested at different stages of maturity
פרסום מדעי
קראו עוד
Sensory evaluation of 'Galia'-type melons treated with 1-methylcyclopropene after prolonged storage
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות 1-MCP על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
1-MCP and melon after harvest: optimal application and the influence on different cultivars
פרסום מדעי
קראו עוד
1-MCP in post-harvest: Physiological mechanisms of action and applications
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
430-0048
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם