נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Improvement of Quality and Nutritional Value of Muscle Foods
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
קנר, יוסף
;
.
Principal Investigator :
Richards, Mark
Partner :
Other researchers :
Kohen, Ron; Reed, Jess
Year:
2008
Project number :
IS-3647-04
Link :
Improvement of Quality and Nutritional Value of Muscle Foods
Research Foundation:
BARD
Domain :
Postharvest
;
.
איכות תוצרת חקלאית (תחום)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Access to full text is only for authorized persons
Notes:
Editors' remarks:
antioxidants
food quality
meat
nutrition
Storage of agricultural produce and food
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
17537
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
18/03/2018 22:18
You may also be interested in
Quality of beef marketed in Israel
דוח מחקר
Learn more
Quality of beef marketed in Israel
דוח מחקר
Learn more
מחקר ופיתוח של מוצרי בריאות - המעבדה לכימיה וביוכימיה של מזון
פרסום מדעי
Learn more
Development of lactic cultures to produce fermented mutton and poultry (turkey) sausages
דוח מחקר
Learn more
The use of antioxidants improves broiler carcasses
מסמך מורשת
Learn more
The effect of feeding on the quality of the carcass
מסמך מורשת
Learn more
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Improvement of Quality and Nutritional Value of Muscle Foods
Richards, Mark
Kohen, Ron; Reed, Jess
IS-3647-04
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in