נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רביד, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2006
מספר תוכנית :
406-0769-05
קישור לפרסום :
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון
;
.
ירקות
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ארומה
אריזה
זנים (בוטניקה)
יצוא
ערבה (אזור)
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17701
עודכן לאחרונה:
23/10/2022 09:28
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:22
אולי יעניין אותך גם
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת ממשקי גידול ואגרוטכניקה שונים בבקעת הירדן על איכות פרי פלפל לאחר הקטיף, והדרכים לשמור על איכותו לאחר אחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשמירת איכות זני פלפל אורגני באחסנה ממושכת, פיתוח מוצרים חדשים ובחינת מרכיבים תזונתיים בפרי הקטוף
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד הבסיס הביוכימי והמולקולרי לירידה באיכות
דוח מחקר
קראו עוד
לימוד כושר ההשתמרות של מלון ואבטיח באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד היבטים הקשורים לירידה באיכות וטעם הפירות
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוח שיטות לשיפור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת, בחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא ולימוד ההיבטים הקשורים בארומה של הזנים באחסנה ממושכת
406-0769-05
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם