נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
וינברג, צבי
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרוני, יואב
;
.
חוקרים נוספים :
רוזן, מאורי
שנה:
2005
מספר תוכנית :
421-0002-04
קישור לפרסום :
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
מדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בקר
בשר
עגלות
עגלים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
17708
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 22:22
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
רוזן, מאורי
421-0002-04
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם