נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Time, temperature, and calcium interact to scald reduction and firmness retention in heated apples
Year:
1994
Source of publication :
HortScience
Authors :
לוריא, סוזן
;
.
קליין, יהושע
;
.
Volume :
29
Co-Authors:
Klein, J.D., ARO,Volcani Ctr,Dept Agron.& Nat.Resr., Bet Dagan 50250, Israel
Lurie, S., ARO,Volcani Ctr,Dept Agron.& Nat.Resr., Bet Dagan 50250, Israel
Facilitators :
From page:
194
To page:
195
(
Total pages:
2
)
Abstract:
[No abstract available]
Note:
Related Files :
Apples
calcium
Firmness
Malus sylvestris
Superficial scald
temperature
time
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
Affiliations:
Database:
סקופוס
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
23013
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
16/04/2018 23:56
Scientific Publication
Time, temperature, and calcium interact to scald reduction and firmness retention in heated apples
29
Klein, J.D., ARO,Volcani Ctr,Dept Agron.& Nat.Resr., Bet Dagan 50250, Israel
Lurie, S., ARO,Volcani Ctr,Dept Agron.& Nat.Resr., Bet Dagan 50250, Israel
Time, temperature, and calcium interact to scald reduction and firmness retention in heated apples
[No abstract available]
Scientific Publication
You may also be interested in