נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Chemical conversion of aspartic acid 52, a catalytic residue in hen egg white lysozyme, to homoserine
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1974
Source of publication :
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
Authors :
אשדת, יובל
;
.
Volume :
71
Co-Authors:
Eshdat, Y., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Dunn, A., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Sharon, N., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Facilitators :
From page:
1658
To page:
1662
(
Total pages:
5
)
Link :
Chemical conversion of aspartic acid 52, a catalytic residue in hen egg white lysozyme, to homoserine
Abstract:
[No abstract available]
Note:
Related Files :
Animal
catalysis
chemistry
Chickens
egg white
Esters
lysozyme
Ovalbumin
tritium
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
Affiliations:
Database:
סקופוס
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
25307
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
17/04/2018 00:13
You may also be interested in
Isolation of human erythrocyte membranes and their outer surface proteins by covalent fractionation on solid support
פרסום מדעי
Learn more
Screening of bacterial isolates for mannose-specific lectin activity by agglutination of yeasts
פרסום מדעי
Learn more
Participation of pili and cell wall adhesin in the yeast agglutination activity of Escherichia coli
פרסום מדעי
Learn more
The nature of the aggregated forms of chlorophyll formed in an artificial pigment, protein complex
פרסום מדעי
Learn more
Identification of aspartic acid 52 as the point of attachment of an affinity label in hen egg white lysozyme
פרסום מדעי
Learn more
Dissociation and reassembly of Escherichia coli type 1 pili
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
Chemical conversion of aspartic acid 52, a catalytic residue in hen egg white lysozyme, to homoserine
71
Eshdat, Y., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Dunn, A., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Sharon, N., Dept. Biophys., Weizmann Inst. Sci., Rehovot, Israel
Chemical conversion of aspartic acid 52, a catalytic residue in hen egg white lysozyme, to homoserine
[No abstract available]
Scientific Publication
You may also be interested in