נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Variability of cholesterol concentration in plasma and egg yolks of hens and evaluation of the effect of some dietary oils.
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1971
Source of publication :
Poultry Science
Authors :
בורנשטיין, שמעון
;
.
ברטוב, עדו
;
.
Volume :
50
Co-Authors:
Bartov, I.
Bornstein, S.
Budowski, P.
Facilitators :
From page:
1357
To page:
1364
(
Total pages:
8
)
Link :
Variability of cholesterol concentration in plasma and egg yolks of hens and evaluation of the effect of some dietary oils.
Abstract:
[No abstract available]
Note:
Related Files :
Animal
Blood
Chickens
Dietary Fats
Evaluation Studies
Female
food additives
metabolism
ovulation
soybean
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
סקופוס
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
25392
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
17/04/2018 00:14
You may also be interested in
Studies on egg yolk pigmentation. 3. The effect of origin and storage conditions of yellow corn on the utilization of its xanthophyll.
פרסום מדעי
Learn more
Anticholesterolic effects of unsaponifiable fractions of vegetable oils in chicks. I. Short-term effects of soy sterols.
פרסום מדעי
Learn more
Studies on egg yolk pigmentation. I. A comparison between visual scoring of yolk color and colorimetric assay of yolk carotenoids.
פרסום מדעי
Learn more
Anticholesterolic effects of unsaponifiable fractions of vegetable oils in chicks. 2. Comparative evaluation of various oils.
פרסום מדעי
Learn more
Studies on egg yolk pigmentation. 2. Effect of ethoxyquin on xanthophyll utilization.
פרסום מדעי
Learn more
Susceptibility of chicks to nutritional encephalopathy: effect of fat and alpha-tocopherol content of the breeder diet.
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
Variability of cholesterol concentration in plasma and egg yolks of hens and evaluation of the effect of some dietary oils.
50
Bartov, I.
Bornstein, S.
Budowski, P.
Variability of cholesterol concentration in plasma and egg yolks of hens and evaluation of the effect of some dietary oils.
[No abstract available]
Scientific Publication
You may also be interested in