נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
The elimination of diphenyl from cirtus fruit rinds
Year:
1961
Authors :
רייזמן, אנה
;
.
Volume :
15
Co-Authors:
RAJZMAN, A.
Facilitators :
From page:
To page:
(
Total pages:
1
)
Abstract:
[No abstract available]
Note:
Related Files :
biphenyl
chemistry
flavoring agent
Flavoring Agents
food additives
human
nutritional assessment
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
Affiliations:
Database:
סקופוס
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
צרפתית
Editors' remarks:
ID:
30590
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
17/04/2018 00:55
Scientific Publication
The elimination of diphenyl from cirtus fruit rinds
15
RAJZMAN, A.
The elimination of diphenyl from cirtus fruit rinds
[No abstract available]
Scientific Publication
You may also be interested in