נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Relation between structure of polyphenol oxidase and prevention of browning.
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1984
Source of publication :
Advances in Experimental Medicine and Biology
Authors :
כהן, ורדה
;
.
Volume :
177
Co-Authors:
Golan-Goldhirsh, A.
Whitaker, J.R.
Kahn, V.
Facilitators :
From page:
437
To page:
456
(
Total pages:
20
)
Link :
Relation between structure of polyphenol oxidase and prevention of browning.
Abstract:
[No abstract available]
Note:
Related Files :
Basidiomycota
biosynthesis
color
Dose-Response Relationship, Drug
Kinetics
metabolism
plant
Plants, Edible
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
Affiliations:
Database:
סקופוס
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
32283
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
17/04/2018 01:08
You may also be interested in
Effect of different isomers of dihydroxybenzoic acids (DBA) on the rate of DL-dopa oxidation by mushroom tyrosinase.
פרסום מדעי
Learn more
PBAN selective antagonists: Inhibition of PBAN induced cuticular melanization and sex pheromone biosynthesis in moths
פרסום מדעי
Learn more
Effect of kojic acid on the oxidation of DL-DOPA, norepinephrine, and dopamine by mushroom tyrosinase.
פרסום מדעי
Learn more
Effect of Maltol on the Oxidation of DL-DOPA, Dopamine, N-Acetyldopamine (NADA), and Norepinephrine by Mushroom Tyrosinase
פרסום מדעי
Learn more
Effect of adenosine and deoxyadenosine on the incorporation and breakdown of thymidine in Escherichia coli K-12.
פרסום מדעי
Learn more
Synergism exerted by 4-methyl catechol, catechol, and their respective quinones on the rate of DL-DOPA oxidation by mushroom tyrosinase.
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Relation between structure of polyphenol oxidase and prevention of browning.
177
Golan-Goldhirsh, A.
Whitaker, J.R.
Kahn, V.
Relation between structure of polyphenol oxidase and prevention of browning.
[No abstract available]
Scientific Publication
You may also be interested in