נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הבנת הגורמים להתפתחות גומה בדובדבן במהלך האחסון ודרכים למניעתה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פרידמן, חיה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
וקסלר, אסיה
;
.
חוקרים נוספים :
גמרסני, דני; בן אריה, רות; נריה, אוהד; אנטמן, שמעון
שנה:
2015
מספר תוכנית :
430-0470-15
קישור לפרסום :
הבנת הגורמים להתפתחות גומה בדובדבן במהלך האחסון ודרכים למניעתה
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דובדבן
טיפול לאחר הקטיף
פגיעות לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
33656
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
13/05/2018 12:04
אולי יעניין אותך גם
שמירת איכות פירות מנגו לאחר הקטיף, באחסון ובדרכי הייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון משמשי "ארליקוט" המיועדים ליצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
מדידה ספקטרלית לא הרסנית להערכת קצב התרככות של אפרסק
פרסום מקצועי
קראו עוד
מדידה ספקטרלית לא הרסנית לקביעת מועד קטיף בתפוח מזן 'סטרקינג'
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלה וחיי מדף של זני אינטרודוקציה של אפרסמון מסין 2016
דוח מחקר
קראו עוד
בחינת השפעה של צמצום הדישון בחנקן על התפתחות גומה בגודגדן במהלך האחסון
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
הבנת הגורמים להתפתחות גומה בדובדבן במהלך האחסון ודרכים למניעתה
גמרסני, דני; בן אריה, רות; נריה, אוהד; אנטמן, שמעון
430-0470-15
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם