נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
איכות מיקרוביאלית של נבטים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
סלע, שלמה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
וינוקור, יעקב
;
.
חורב, בתיה
;
.
סלע, נעה
;
.
פינטו, רבקה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2016
מספר תוכנית :
421-0265-16
קישור לפרסום :
איכות מיקרוביאלית של נבטים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
בטיחות מזון
חיטוי
מיקרוביולוגיה של מזון
נבטי מאכל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
33745
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
14/05/2018 12:48
אולי יעניין אותך גם
שיפור האיכות המיקרוביאלית של ירקות עלים מעובדים חלקית
דוח מחקר
קראו עוד
חיטוי ירקות עלה מוכנים לאכילה: שיפור בטיחות מיקרוביולוגית, כושר השתמרות, ערך תזונתי והפחתת זיהום הסביבה
דוח מחקר
קראו עוד
פירות וירקות טריים בעיבוד חלקי: ענף חדש בתעשיית המזון בארץ
פרסום מדעי
קראו עוד
Patent - Pomegranate sprouts, preparations derived therefrom and compositions comprising same
פטנט
קראו עוד
שיפור כושר השתמרות של קישואים מטיפוס צוקיני צהוב (גולדי) וזני קישוא חדשים נוספים, על מנת לאפשר את הובלתם לייצוא דרך הים
דוח מחקר
קראו עוד
Pomegranate sprouts – a source of a unique phytonutrient complex
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
איכות מיקרוביאלית של נבטים
421-0265-16
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם