שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
פיתוח מדד מיקרוביומי לחיזוי ריקבונות בגזר במהלך אחסון והובלה ימית ולניטור בטיחות המוצר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אשל, דני
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
דרובי, סמיר
;
.
סלע, נעה
;
.
סלע, שלמה
;
.
רגב, רפי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2016
מספר תוכנית :
430-0522-16
קישור לפרסום :
פיתוח מדד מיקרוביומי לחיזוי ריקבונות בגזר במהלך אחסון והובלה ימית ולניטור בטיחות המוצר
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
בטיחות מזון
גזר
מיקרוביולוגיה של מזון
מיקרוביום
ריקבונות בצמחים
תובלה ימית
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
34045
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
21/05/2018 12:16
אולי יעניין אותך גם
הפחתת רקבונות והעלאת איכות של גזר אורגני מאוחסן באמצעות טיפולי קיטור בשילוב עם אריזות מאווררות
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון ירקות שורש לאספקה בשנת השמיטה
דוח מחקר
קראו עוד
הפחתת נגיעות וריקבונות במהלך אחסון ע"י יישום טכנולוגיות ליצירת אווירה נקייה מפתוגנים
דוח מחקר
קראו עוד
Emergence of Leuconostoc mesenteroides as a causative agent of oozing in carrots stored under non-ventilated conditions
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בפולימרים פקטיים בגזר בתהליכי חליטה וייבוש
פרסום מדעי
קראו עוד
Non-chemical approaches for postharvest quality management of root, tuber and bulb vegetables
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
פיתוח מדד מיקרוביומי לחיזוי ריקבונות בגזר במהלך אחסון והובלה ימית ולניטור בטיחות המוצר
430-0522-16
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם