שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Antimicrobial functionalized nanoparticles for enhancing food safety and quality
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
חוקר ראשי :
Choudhary, R.
חוקר משני :
פוברנוב, ילנה
;
.
רודוב, ויקטור
;
.
שמש, משה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2013
מספר תוכנית :
US-4680-13C
קישור לפרסום :
Antimicrobial functionalized nanoparticles for enhancing food safety and quality
קרן מחקר:
BARD
תחום :
Postharvest
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הערות:
הערות לעורכים:
curcumin
איכות המזון
בטיחות מזון
ננוטכנולוגיה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
34721
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
03/07/2018 14:44
אולי יעניין אותך גם
Antimicrobial and antioxidant functionalized nanoparticles for enhancing food safety and quality: proof of concept
דוח מחקר
קראו עוד
Modes of antibacterial action of curcumin under dark and light conditions: A toxicoproteomics approach
פרסום מדעי
קראו עוד
High-throughput screening of nanoparticle-stabilizing ligands: Application to preparing antimicrobial curcumin nanoparticles by antisolvent precipitation
פרסום מדעי
קראו עוד
The mode of antimicrobial action of curcumin depends on the delivery system: monolithic nanoparticles vs. supramolecular inclusion complex
פרסום מדעי
קראו עוד
Cooperative crystallization effect in the formation of sonochemically grafted active materials based on polysaccharides
פרסום מדעי
קראו עוד
NANOCURCUMIN for food safety and quality
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Antimicrobial functionalized nanoparticles for enhancing food safety and quality
Choudhary, R.
US-4680-13C
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם