נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
מחקר על כושר השתמרות אבוקאדו (דו"ח לשנים 1955/56, 1956/57)
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1958
סהכ עמודים:
18
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
ליטואר, שמעון פרנץ
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
סקירה מס' 221; תוכנית מס' 62/14, 15, 16; העותק התקבל ממכללת כינרת
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
34845
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
08/07/2018 08:54
אולי יעניין אותך גם
Franz Shimon Lattar (Littauer)
פרסום מדעי
קראו עוד
מחקר על כושר השתמרות של פרי אבוקאדו: דו"ח משנת 1957/58
מסמך מורשת
קראו עוד
מחקר על כושר השתמרות פרי אבוקאדו, דו"ח לשנים 1958/59, 1959/60
מסמך מורשת
קראו עוד
ההשפעה של תנאי אחסון ודרכי מלחמה בריקבונות על אורך תקופת ההבשלה ועל שיעור הריקבון של אבוקאדו באחסון (דו"ח לשנים 1960/61, 1961/62)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם של פרי שמוטי על כושר השתמרותו בתנאי משלוח באוניות אוורור (1970/71)
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of changing temperature and relative humidity on keeping quality of grapefruit in storage
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
מחקר על כושר השתמרות אבוקאדו (דו"ח לשנים 1955/56, 1956/57)
סקירה מס' 221; תוכנית מס' 62/14, 15, 16; העותק התקבל ממכללת כינרת
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם