נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
חוקר ראשי :
Kerem, Zohar; Vodovotz, Yael
חוקר משני :
בונפיל, דוד
;
.
חוקרים נוספים :
Schwartz, Steven J.; Faila, Mark
שנה:
2011
מספר תוכנית :
IS-4072-07
קישור לפרסום :
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
קרן מחקר:
BARD
תחום :
Food Products
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הערות:
הערות לעורכים:
לחם
מזון בריאות
פחמימות
קטניות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35267
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
16/07/2018 09:43
אולי יעניין אותך גם
Sugar and acid homeostasis in citrus fruit
דוח מחקר
קראו עוד
Study of Carbohydrates Metabolism and Partitioning as Controlling Factors of Fruit Quality in Sweet Melon
דוח מחקר
קראו עוד
Aspects of sugar metabolism in melon fruit as determinants of fruit quality
דוח מחקר
קראו עוד
Genetic and biochemical characterization of fructose accumulation : A strategy to improve fruit quality
דוח מחקר
קראו עוד
משמעותן של הפחמימות שבזרעי הקטניות בהתפתחות מספר חרקי מחסן ממשפחת הזרעיות Bruchidae
פרסום מדעי
קראו עוד
Use of sweet potatoes for flour and bread
מסמך מורשת
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
Kerem, Zohar; Vodovotz, Yael
Schwartz, Steven J.; Faila, Mark
IS-4072-07
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם