שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
The diphenyl residue in citrus fruit wrapped in diphenyl wraps
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1961
סהכ עמודים:
6
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
רייזמן, אנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
אנגלית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
Preliminary report no. 332; project no. 1/62 ב
הערות לעורכים:
הדרים
טכנולוגיה של מזון
שאריות חומרי הדברה במזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35645
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/07/2018 09:25
אולי יעניין אותך גם
Colorimetric microdetermination of O-phenyl phenol
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים מוקדמים לבדיקת השפעת הקרנה בקרני גאמא של קובאלט 60 על נשימת תפוזי-שאמוטי לאחר הקטיף
מסמך מורשת
קראו עוד
Storage experiments on grapes for export, 1962 and 1963
מסמך מורשת
קראו עוד
ריח תפוזים הארוזים בנייר-דיפניל ומאוחסנים בארגזי ברוס
מסמך מורשת
קראו עוד
מחקרים מקדימים על הקרנת פטריות גורמות ריקבון בקרני-גמא
מסמך מורשת
קראו עוד
Colorimetric microdeterminations of diphenyl in citrus
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
The diphenyl residue in citrus fruit wrapped in diphenyl wraps
Preliminary report no. 332; project no. 1/62 ב
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם