שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שינויים בכמות המיץ והרכבו הכימי בפירות לימון באחסון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1961
סהכ עמודים:
17
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
רייזמן, אנה
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לאחסון וטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פרות וירקות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
סקירה מס' 343; תוכנית 6/62 ג'
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ביוכימיה
לימון (מילת מפתח פנימית)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35659
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/07/2018 09:44
אולי יעניין אותך גם
השפעת הטיפול ותנאי האחסון על התפתחות הריקבונות בפרי הלימון ועל איכותו
מסמך מורשת
קראו עוד
אחסון לימונים
פרסום מקצועי
קראו עוד
התנהגות של זני לימון שונים באחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
שינויים פיסיולוגיים החלים בלימון במהלך אחסון ממושך בטמפרטורות שונות
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת רמת האוורור על הרכב האטמוספירה, על התפתחות פגמים וריקבונות ועל שינויים בהרכב הכימי של לימון באחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
הקטנת הפסדי המשקל של פרי לימון ירוק במהלך אחסון בלחות גבוהה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שינויים בכמות המיץ והרכבו הכימי בפירות לימון באחסון
סקירה מס' 343; תוכנית 6/62 ג'
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם