שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
נזק לעגבניות 'מנימייקר' בעת מיון והובלה והשפעתו על כושר אחסונן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1961
סהכ עמודים:
28
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
פלר, רון
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
סקירה מס' 357; תוכנית 7/84 א'; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אחסון מזון
מיון (חקלאות)
מנימייקר
עגבנייה
פגיעות לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
ציוד ומיכון חקלאי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
35690
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
29/07/2018 08:43
אולי יעניין אותך גם
ניסויים באחסון עגבניות ליצוא בעונת החורף 1956/57: א) פרי מעמק-הירדן
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים במשלוח פירות וירקות במכלים מקוררים
מסמך מורשת
קראו עוד
דינוג קישואים מזן צוקיני לשיפור כושר השתמרותם באחסון
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ייבוש שום באוויר על כושר השתמרותו
מסמך מורשת
קראו עוד
שיטות איסוף, קינוב ומיון של בצל ליצוא והשפעתן על טיבו באחסנה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ריסוס רובראל על בצל לאחר איסופו - על כושר השתמרותו
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
נזק לעגבניות 'מנימייקר' בעת מיון והובלה והשפעתו על כושר אחסונן
סקירה מס' 357; תוכנית 7/84 א'; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם