שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת טמפראטורות אחסון והבחלה בגז אתילן על כושר ההשתמרות וההבשלה של פירות מנגו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1969
סהכ עמודים:
12
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
זאוברמן, גיורא
;
.
ינקו, אורי
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: ש' חומסקי ממשרד החקלאות; סקירה מס' 648; תוכנית 0700208; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אחסון מזון
אתילן
הבחלה
הבשלה
היידן (מנגו)
טמפרטורה
מאיה (מנגו)
מנגו
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36237
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
02/08/2018 11:33
אולי יעניין אותך גם
הבחלת פירות מנגו הלכה למעשה
פרסום מקצועי
קראו עוד
אחסון פירות מנגו בתנאי תת-לחץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
מהספרות בענייני עצי-פרי וגפן
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
פרסום מקצועי
קראו עוד
בעיות של הבחלת שמוטי [סדרת מאמרים]
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת טמפראטורות אחסון והבחלה בגז אתילן על כושר ההשתמרות וההבשלה של פירות מנגו
מחבר נוסף: ש' חומסקי ממשרד החקלאות; סקירה מס' 648; תוכנית 0700208; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם