נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור דרכי הקילוף של עגבניות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1967
סהכ עמודים:
14
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
זהבי, שרה
;
.
יובן, בנימין
;
.
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
סקירה מס' 592; תוכנית 531/0010114; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
טכנולוגיה ואחסון
עגבנייה
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
36377
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
05/08/2018 11:17
אולי יעניין אותך גם
Studies on the quality characteristics of canned grapefruit segments: II. Additives improving their drained weight and texture
פרסום מדעי
קראו עוד
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
מסמך מורשת
קראו עוד
Donnees preliminaires sur la composition des agrumes d’Israel [The composition of Israel citrus fruits]
פרסום מדעי
קראו עוד
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
שיפור דרכי הקילוף של עגבניות
סקירה מס' 592; תוכנית 531/0010114; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם