שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1977
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
ארנר, יאיר
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
גורן, רפאל
;
.
מונסליזה, שאול פאולו
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
תקציר:
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
Citrus sinensis [L.] Osbeck cv 'Shamouti'
הדרים
הדרים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
36739
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
23/08/2018 14:14
אולי יעניין אותך גם
Invertase and sucrose synthase activity, carbohydrate status and endogenous IAA levels during Citrus leaf development
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אחסון בהרכבי אוויר שונים על תהליכים פיזיולוגיים בתפוז השמוטי Citrus sinensis L
פרסום מדעי
קראו עוד
התפתחות פרי השמוטי (Citrus sinesis l) וקשריה לתכולת הביופלבנואידים
פרסום מדעי
קראו עוד
השוואת תכונות כימיות ומורפולוגיות בפרי שמוטי מקו ישן ונוצלרי במהלך התפתחותו
פרסום מדעי
קראו עוד
מעורבות מטבוליזם העמילן בתהליכי פוריות וצמיחה בעצי הדר
פרסום מדעי
קראו עוד
The effect of auxins, cytokinins and inhibitors on embryogenesis in habituated ovular callus of the Shamouti orange (Citrus sinensis)
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן
פרסום מדעי
העבודה בהדרכת פרופ' ש. מ. מונסליזה ופרופ' ר. גורן
אולי יעניין אותך גם