נכון להיום אין סטנדרטים מוגדרים של איכות פנימית לצורך קטיף ושיווק זני רימון בכירים ועל כן, במקרים רבים נשלחים לשווקים פירות בוסר שאינם ראויים לאכילה. בעבודה זו נבחנו שינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות זני הרימון הבכירים ‘עכו’ ו’שני-יונאי’, וזאת במטרה לקבוע
מדדי מינימום לקטיף ושיווק.
נכון להיום אין סטנדרטים מוגדרים של איכות פנימית לצורך קטיף ושיווק זני רימון בכירים ועל כן, במקרים רבים נשלחים לשווקים פירות בוסר שאינם ראויים לאכילה. בעבודה זו נבחנו שינויים שחלו במדדי איכות שונים במהלך ההבשלה של פירות זני הרימון הבכירים ‘עכו’ ו’שני-יונאי’, וזאת במטרה לקבוע
מדדי מינימום לקטיף ושיווק.