אייל יונאי
פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.
אייל יונאי
פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.