נגישות
menu      
חיפוש מתקדם

אייל יונאי

עלון הנוטע

פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
צינון דובדבנים במטע במהלך הקטיף

אייל יונאי

64

פירות הדובדבן לאחר קטיף רגישים מאוד לתנאי מזג האוויר. כיום הם ממתינים זמן רב במטע, וההמתנה הממושכת גורמת להשחרת העוקץ, להפסד משקל ולפגיעה במראה הפרי. נמצא, שהלחות היחסית הנמוכה היא הגורם העיקרי הפוגע באיכות הפרי, וכן טמפרטורת האוויר הגבוהה. הצעתנו הייתה לצנן את הפרי בעודו במטע.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם