נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
עלון הנוטע

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור איכות הבננה לאחר קטיף בעזרת מעכב האתילן MCP
65

כל הבננות המשווקות בעולם נקטפות ירוקות ועוברות תהליך של הבחלה באתילן, הגורם להאצת תהליכי ההבשלה. לאחר ההבחלה מתחילות בעיות הזדקנות והופעת ריקבונות, כאשר חיי המדף של בננה בשלה קצרים ביותר – כחמישה ימים בלבד. בעבודה זו נבדקה האפשרות לשפר את איכות הבננות לאחר קטיף בעזרת MCP, מעכב פעולת האתילן.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם