נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שינויים בפוטנציאל השחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה
שנה:
1978
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
שרון, אסנת
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בן-גרא, איתמר
;
.
כהן, ורדה
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
תקציר:

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
אבוקדו
אחסון מזון
אנזימים
הבשלה
הזדקנות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
37720
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
28/10/2018 12:16
אולי יעניין אותך גם
פרסום מדעי
שינויים בפוטנציאל השחמה ובמיקום האנזים פוליפנול אוקסידז בציפת פרי האבוקדו במהלך ההבשלה

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

פרסום מדעי

 

בהדרכת דר' ורדה כהן ודר' איתמר בן גרא

0ad3467b4485451da6386a5cfb6005df;image/png;99338

אולי יעניין אותך גם