שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Proceedings of the 2nd International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
Back to search
Previous item
Next item
Year:
2008
Source of publication :
Acta Horticulturae
Authors :
דודאי, נתיב
;
.
Volume :
778
Co-Authors:
Co-editors: D. Havkin-Frenkel, H. van der Mheen
Facilitators :
From page:
0
To page:
0
(
Total pages:
1
)
Link :
Proceedings of the 2nd International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
Abstract:
Note:
Related Files :
antioxidants
cosmetic
Feed
food
Natural preservatives
spices; medicinal plants; perfumes
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
גוגל סקולר
Publication Type:
ספר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
38656
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
23/12/2018 08:10
You may also be interested in
Optimization and improvement of phenolic monoterpenes production in oregano (Origanum spp)
פרסום מדעי
Learn more
Antioxidative activity of Khat (Catha edulis Forsk.)
פרסום מדעי
Learn more
The chemical photosensitizing ability of certified colour additives
פרסום מדעי
Learn more
Proceedings of the First International Symposium on Natural Preservatives in Food Systems
פרסום מדעי
Learn more
Patent - Compositions containing as the active ingredient componantes from salvia sclarea seed
פטנט
Learn more
Herbs and spices as potential sources of natural antioxidants
דוח מחקר
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Proceedings of the 2nd International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
778
Co-editors: D. Havkin-Frenkel, H. van der Mheen
Proceedings of the 2nd International Symposium on Natural Preservatives in Food, Feed and Cosmetics
Scientific Publication
You may also be interested in