שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השראת יצירת אנטוציאנין וצבע אדום בפירות מנגו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אלקן, נעם
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
מאורר, דליה
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
חוקרים נוספים :
קליף להב: ממ"ר מנגו, שה"מ.
שנה:
2018
מספר תוכנית :
קישור לפרסום :
השראת יצירת אנטוציאנין וצבע אדום בפירות מנגו
קרן מחקר:
מועצת הצמחים
תחום :
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
מאיה (מנגו)
מנגו
צבע (בוטניקה)
קנט
שלי (מנגו)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
39245
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
06/02/2019 11:55
אולי יעניין אותך גם
השבחה וברור של זני מנגו חדשים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת טמפראטורות אחסון והבחלה בגז אתילן על כושר ההשתמרות וההבשלה של פירות מנגו
מסמך מורשת
קראו עוד
התמיינות והתפתחות פקעי פריחה בזני מנגו שונים
פרסום מדעי
קראו עוד
לימוד נושא ריקבונות לאחר קטיף בפירות מנגו
דוח מחקר
קראו עוד
מטעי מנגו בשרון
מסמך מורשת
קראו עוד
'טהר' - זן מנגו מצטיין
פרסום מקצועי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השראת יצירת אנטוציאנין וצבע אדום בפירות מנגו
קליף להב: ממ"ר מנגו, שה"מ.
השראת יצירת אנטוציאנין וצבע אדום בפירות מנגו
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם