נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בחינת טיפול התחלתי לאחר בציר למניעת רקבונות בענבי מאכל
חוקר ראשי :
ליכטר, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
קפלונוב, טטיאנה
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2016
מספר תוכנית :
קרן מחקר:
מועצת הצמחים
תחום :
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:

אחסון של ענבי מאכל לאחר בציר דורש אמצעים יעילים להדברת ריקבונות. הגורם העיקרי להתפתחות ריקבונות באחסון הוא העובש האפור (Botrytis cinerea)הידוע בכושר ההתפתחות שלו בתנאי קור ומתאפיין בקליפה רופפת   slip skin ובקורים אפורים חומים המתפתחים מהענב.

הערות לעורכים:
אחסון מזון
גפן / ענבים
עובש אפור
עובש אפור בפלפל
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
39286
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
10/02/2019 11:51
דוח מחקר
בחינת טיפול התחלתי לאחר בציר למניעת רקבונות בענבי מאכל
בחינת טיפול התחלתי לאחר בציר למניעת רקבונות בענבי מאכל
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות

אחסון של ענבי מאכל לאחר בציר דורש אמצעים יעילים להדברת ריקבונות. הגורם העיקרי להתפתחות ריקבונות באחסון הוא העובש האפור (Botrytis cinerea)הידוע בכושר ההתפתחות שלו בתנאי קור ומתאפיין בקליפה רופפת   slip skin ובקורים אפורים חומים המתפתחים מהענב.

דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם