נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת מקור הפחמימות שבמנה על הרכב חומצות השומן של החלב כאשר מקור חומצות השומן בפולי סויה משוחלים
מחבר :
בן גדליה, דניאל
;
.
יוסף, אדית
;
.
ניקבחת, משה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
שנה:
0
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

בעבודה זו נבדקה ההשפעה של שני מקורות של פחמימות המשולבים במנה יחד עם גרעיני סויה משוחלים, על הפרופיל של חומצות שומן החלב. עשרים פרות שהיו בשליש הראשון של התחלובה, חולקו לשתי קבוצות שוות בממוצעים ובפיזור של: המרחק מההמלטה, מספר ההמלטות, התנובה היומית, ומשקל הגוף.

הערות:
הערות לעורכים:
CLA
בקר לחלב
חומצות שומן
חלב
סויה
פחמימות
תנובת חלב
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
39638
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
27/03/2019 09:56
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
השפעת מקור הפחמימות שבמנה על הרכב חומצות השומן של החלב כאשר מקור חומצות השומן בפולי סויה משוחלים

בעבודה זו נבדקה ההשפעה של שני מקורות של פחמימות המשולבים במנה יחד עם גרעיני סויה משוחלים, על הפרופיל של חומצות שומן החלב. עשרים פרות שהיו בשליש הראשון של התחלובה, חולקו לשתי קבוצות שוות בממוצעים ובפיזור של: המרחק מההמלטה, מספר ההמלטות, התנובה היומית, ומשקל הגוף.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם