נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1958
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המעבדה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך לח, עמ' 1250-1249; במאמר כתוב א' רודין, אך נראה שהכוונה ללודין.
הערות לעורכים:
טכנולוגיה של מזון
שימור מזון
תירס
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
39852
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
04/04/2019 10:59
אולי יעניין אותך גם
ניצול משמש כפרי מיובש ובצורת קלף
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויי ייצור של שימורי תירס מתוק בארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
הערכת תכונותיהם של זני אפרסק לתעשיית שימורים ולמאכל כפרי טרי
מסמך מורשת
קראו עוד
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
קראו עוד
טכנולוגיה של שימורי פירות
פרסום מדעי
קראו עוד
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
כרך לח, עמ' 1250-1249; במאמר כתוב א' רודין, אך נראה שהכוונה ללודין.
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם