נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הבחלת תמרים ושמירתם
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1957
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך לז, עמ' 557-554
הערות לעורכים:
אחסון מזון
הבחלה
הבשלה
חיאני
טכנולוגיה של מזון
שימור מזון
תמר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
40092
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
16/04/2019 12:06
אולי יעניין אותך גם
לימוד מנגנוני נזק מבניים-מרקמיים ביולוגיים להבטחת איכות תמרים
דוח מחקר
קראו עוד
שימור פירות וירקות בבית
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
מיום תמרים יבשים, וחקר שינויים כימיים החלים בפרי ממוים
פרסום מדעי
קראו עוד
טכנולוגיה של שימורי פירות
פרסום מדעי
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
הבחלת תמרים ושמירתם
כרך לז, עמ' 557-554
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם