נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Barefoot, S. F.
Partner :
איטח, י'
;
.
גולופ, נתן
;
.
יובן, בנימין
;
.
לאלזר, אברהם
;
.
Other researchers :
Hughes, T. A.; Bodine, A. B.; Glatz, B. A.
Year:
1996
Project number :
US-2080-91
Research Foundation:
BARD
Domain :
איכות ובטיחות מזון
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Access to full text is only for authorized persons
Notes:
Editors' remarks:
Bacteriocins
food quality
food safety
Propionibacterium
Yogurt
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
40322
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
05/05/2019 13:58
Research report
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
Barefoot, S. F.
Hughes, T. A.; Bodine, A. B.; Glatz, B. A.
US-2080-91
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in