שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Barefoot, S. F.
Partner :
איטח, י'
;
.
גולופ, נתן
;
.
יובן, בנימין
;
.
לאלזר, אברהם
;
.
Other researchers :
Hughes, T. A.; Bodine, A. B.; Glatz, B. A.
Year:
1996
Project number :
US-2080-91
Link :
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
Research Foundation:
BARD
Domain :
איכות ובטיחות מזון
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Access to full text is only for authorized persons
Notes:
Editors' remarks:
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
40322
Last updated date:
02/03/2022 15:27
Creation date:
05/05/2019 10:58
You may also be interested in
Discovery of the southern pine beetle, dendroctonus frontalis, in israel
פרסום מדעי
Sesamia non agrioides on persimmon in Israel
פרסום מדעי
A mosaic virus disease of sugar beet in Israel
פרסום מדעי
New nematode pathogens in Israel: Meloidogyne on wheat and Hoplolaimus on cotton
פרסום מדעי
Sinoxylon anale — A new destructive wood borer in Israel
פרסום מדעי
Citrus nematode on grapevine in Israel
פרסום מדעי
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Characterization of bacteriocins produced by food-bioprocessing propionibacteria
Barefoot, S. F.
Hughes, T. A.; Bodine, A. B.; Glatz, B. A.
US-2080-91
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
You may also be interested in