שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Membrane processing of citrus extracts : Effects on pectinesterase activity and cloud stability
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Wicker, Louise
Partner :
מרין, עוזי
;
.
שומר, אילן
;
.
Other researchers :
Year:
1998
Project number :
US-2222-92
Link :
Membrane processing of citrus extracts : Effects on pectinesterase activity and cloud stability
Research Foundation:
BARD
Domain :
Life Science - Plant Sciences (Excluding Ecology)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Access to full text is only for authorized persons
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
Citrus paradisi
grapefruits
grapefruits
membrane
pectin
pectinesterase
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
40371
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
05/05/2019 15:46
You may also be interested in
Glucosylation of exogenous flavanones by grapefruit (Citrus paradisi) cell cultures
פרסום מדעי
Learn more
Acid synthesis in grapefruits and factors influencing it
פרסום מדעי
Learn more
פיתוח אשכולית מתוקה על בסיס דיהידרוצ'לקונים
דוח מחקר
Learn more
Limited Systemic Spread of Impietratura and Psorosis-A in Graft-Inoculated Grapefruit Trees
פרסום מדעי
Learn more
Studies to solve the problem of "juice spots" of red grapefruit
מסמך מורשת
Learn more
Reducing susceptibility of grapefruit to chilling injury during cold treatment
פרסום מדעי
Learn more
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Membrane processing of citrus extracts : Effects on pectinesterase activity and cloud stability
Wicker, Louise
US-2222-92
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in