נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
דרכי הכנת זיתים שחורים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1959
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
דימנט, דבורה
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
התחנה לחקר החקלאות, רחובות-בית דגן
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך לט, עמ' 540-539
הערות לעורכים:
זית
טכנולוגיה של מזון
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
40464
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
13/05/2019 10:43
אולי יעניין אותך גם
ניסיונות בכבישת זיתים שחורים ("יוניים")
מסמך מורשת
קראו עוד
Hollowness in cucumber pickles
פרסום מדעי
קראו עוד
Bacterial population in fresh cucumbers
פרסום מדעי
קראו עוד
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
קראו עוד
שיפור הצבע בזיתים שחורים
מסמך מורשת
קראו עוד
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
דרכי הכנת זיתים שחורים
כרך לט, עמ' 540-539
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם