נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הירידה באיכות הפנימית של ביצים בתנאים שונים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1959
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בורנשטיין, שמעון
;
.
ליפשטיין, ביאנקה
;
.
שלומי, ע'
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
התחנה לחקר החקלאות, רחובות-בית דגן
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך לט, עמ' 829-825, 948-947
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
ביצים
עופות
תרנגולות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
40478
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
13/05/2019 12:03
אולי יעניין אותך גם
מבחנים בגדילת פטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
תוספת מתיונין סינתטי למנת המזון של מטילות לייצור ביצי מאכל
מסמך מורשת
קראו עוד
תוספת מתיונין סינתטי למנת המזון של מטילות לייצור ביצי מאכל (סוף)
מסמך מורשת
קראו עוד
תגובות פיסיולוגיות, ביוכימיות ומולקולאריות של פרי הדר להבחלה באתילן
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים באיכות קליפת הביצה כתלות בגיל
מסמך מורשת
קראו עוד
פלפל אדום: איכות, מרכיבים תזונתיים וארומה לאחר אחסנה ממושכת בטמפרטורות תת-אופטימליות
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
הירידה באיכות הפנימית של ביצים בתנאים שונים
כרך לט, עמ' 829-825, 948-947
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם